bontás

Épületbontás szakszerűen

Az épületbontás nem alkalmas egy jó kis baráti összeröffenésre, akkor sem, ha sokan azt gondolják, „megoldjuk a haverokkal”. Még akkor sem, ha nem egy több emeletes épületet kell bontani, „csupán” egy családi házat vagy melléképületet, esetleg kerítést!

Az épületbontást mi önmagában vagy akár a generálkivitelezés részeként is elvállaljuk. Utóbbi mindenkinek leegyszerűsíti a dolgokat, mert a megrendelőnek nem kell újabb brigádot keresni a következő munkálatokra, ha a bontás után építkezés történik. Ezzel pedig időt lehet spórolni, márpedig az idő egy építkezés ütemtervében aranyat ér!

A bontási munkálatok sorát az engedély beszerzésével (ha szükséges) és a terület megtisztításával kezdjük, majd következik a maximum pár napos bontási folyamat, mellyel párhuzamosan történik a sitt-szemét összegyűjtése és szelektálása is. A szelektált gyűjtéssel kíméljük a környezetet és megkönnyítjük az újrahasznosítást (például bontott tégláknál, faanyagoknál), illetve az elszállítást is. A folyamat utolsó lépésében a takarítást követi a tereprendezés, mellyel már előkészülünk az építkezéshez.

Bízza profikra a piszkos munkát!

Ármós Róbert

„Legalább annyira féltünk az új házunk építésétől, mint amennyire izgatottan vártuk is. A legrosszabbnak a régi épületek eltüntetése tűnt, de az ÁRK Bau csapata olyan gyorsan és tisztán dolgozott, hogy így utólag, már nem is értem mitől féltünk! Köszönünk mindent!”

Kezdje el velünk a projektet!

Nézze meg további szolgáltatásainkat!

Tereprendezés

Legyen szó kert, ház, iroda vagy gyár építéséről, először hívja csapatunkat terepet rendezni!
betonozás

Betonozás

Aljzatbeton, járda, felhajtó vagy melléképület alapja? Bízza az ÁRK Bau-ra!

Térkövezés

Terasz, autóbeálló, járda vagy kerti ösvény, térkővel kirakva stílusos és hívogató lehet!

Kerítésépítés/javítás

Egyedi, látványos és erős keretbe foglalná otthonát? Kérjen hozzá profi segítséget!

Elérhetőségek

Profi generálkivitelezőt keres? Megtalálta! Írjon üzenetet, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Telefon

Címünk

4026 Debrecen Bethlen u.

FAcebook

www.facebook.com/arkbau.hu